Sleepy Hollow: Tom Mison promluvil o odchodu jedné z hlavních postav

Jaký z toho má pocit? POZOR, SPOILERY!!!

Pokud už jste viděli závěr třetí řady zábavného fantasy seriálu Sleepy Hollow/Ospalá díra, ví, že se v něm došlo k šokující události a to smrti jedné z hlavních postav Abbie Mills (Nicole Beharie).

Podle všeho šlo o rozhodnutí herečky, která už delší dobu chtěla seriál opustit a teď se k situaci vyjádřil její charismatický kolega Tom Mison (Ichabod Crane):

"Abbie Mills nebyla jen další postavou ze seriálu. Nebylo to pro ně lehké rozhodnutí. Vím to. Scenáristé rádi psali pro Abbie Mills. A já rád hrál s Nicole... Bylo to rozhodnutí, které muselo být uděláno. Neznám politické hry, které se za tím skrývaly... Můj vztah k Nicole se nezměnil, protože její postava v seriálu zemřela." 

Pro seriál to je samozřejmě určitá překážka, ale není to poprvé, co nějaký projekt opustila jedna z nejvýraznějších hvězd. FOX Sleepy Hollow obnovil pro čtvrtou řadu, takže si tvůrci budou muset s odchodem Nicole poradit. A přestože to asi nebude snadné, upřímně řečeno, nejsympatičtějším členem obsazení je Tom, takže filmaři můžou být rádi, že jim neutekl on.

Bude vám Abbie chybět?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat