Živí mrtví: Jak přítomnost Negana změní seriál?

To ví jeden z tvůrců.

Je jasné, že přítomnost nového padoucha Negana (Jeffrey Dean Morgan) výrazně změní (v některých případech ukončí) osudy mnoha postav v seriálu The Walking Dead. O tom se rozpovídal i Greg Nicotero, který je šéfem týmu maskérů a občasný režisér. Konkrétně promluvil během slavnostního otevření atrakce na motivy Živých mrtvých v zábavním parku Universal v Hollywoodu:

"Žene to naše lidi kupředu. Ovlivňuje to naše lidi a to velmi hluboce, stejně jako v komiksu. Změní to směr každého. Nejdůležitější věcí na sedmé řadě je, ujasnit si, že svět není takový, jak si všichni myslí, svět tam venku. Na konci šesté řady byl Rick velmi sebejistý. ´My udeříme na jejich základnu, my jim to nandáme, než to nandají oni nám,´a nakonec to skončilo tak, ´Aha, no dobře, netušil jsem to. Co jsem vnímal jako realitu světa se ani trochu neblíží tomu, jaký svět opravdu je,´ a Negan tu je, aby mu to ukázal." 

Jak asi tušíte, ukáže mu to velmi ráznou formou. Negan je sice charismatický a jeho činy dávají svým zvráceným způsobem určitou logiku, ale také je to brutální psychopat, který má v oblibě rozbíjet lidem hlavy svou basebalovou pálkou Lucille.

Je tak jasné, že pro Ricka (Andrew Lincoln) a ostatní bude probuzení do reality hodně drsné

Jak se těšíte na to, až začne Negan pořádně řádit?

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat