Živí mrtví: Na natáčení sedmé řady chybí dva herci. Co to znamená?

Naznačuje to, kdo mohl skončit rukou/pálkou Negana? POZOR, SPOILERY!!!

Ve finále šesté řady The Walking Dead (recenze) byl sice představen Negan (Jeffrey Dean Morgan), ale dojem z jeho příchodu zkazil nepovedený cliffhanger. Negan někoho ubil svou basebalovou pálkou Lucille, ale tvůrci měli dojem, že bude skvělý nápad, když se nedozvíme koho.

Od té doby se o tom spekuluje. Teď se vynořily nové dohady založené na jednoduchém faktu - na natáčení nebyli zatím spatřeni dva herci. A to tvůrci dotočili už třetí epizodu.

O kom je řeč? Jedná se o dvojku Lauren Cohan (Maggie) a Steven Yeun (Glenn). To samozřejmě posílilo dohady týkající se Glenna. Ostatně, netřeba asi připomínat, že v komiksu to byl právě on, koho Negan zabil. A jak jsem sám už několikrát poznamenal, věřím tomu, že tvůrci ho nechali přežít jeho první "smrt", aby bylo ještě větším šokem, až zemře doopravdy.

Domněnku, že je mrtvý, podporuje i fakt, že je Steven mimo zemi. Natáčí film Okja v Jižní Koreji. Je tu samozřejmě možnost, že zabit nebyl, ale neměl v prvních třech dílech žádný prostor. To je ale nepravděpodobné s ohledem na to, že sedmá řada má přímo navázat na finále šesté série.

Otázkou je, proč se na natáčení neobjevila Lauren Cohan. Maggie je v komiksu stále naživu. Ovšem, jak už víme, tvůrci se ne vždy drží předlohy, takže je klidně možné, že Negan zabil oba členy sympatického páru.

Je ale na místě poznamenat, že natáčení není pod dohledem fanoušků 24 hodin denně, takže je možné, že se na place minimálně Lauren mihla. Ta má sice dost jiné práce, ale není mimo USA.

Je jasné, že od tvůrců se oficiálního potvrzení nedočkáme, takže si budeme počkat na začátek sedmé řady, abychom zjistili pravdu. Ale upřímně, s Glennem bych se asi začal pomalu loučit.

Myslíte, že Negan zabil právě tyhle dvě postavy?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

3 komentářů:

  1. Nemusel je nutně oba umlátit. Mohl umlátit jen Glenna a ona mohla potratit (už tak na tom byla zdravotně dost špatně) a umřít. Taky jsem slyšel teorii, že to dítě je mrtvý a rozežere/rozsápe ji proměněný zevnitř (něčeho podobnýho se bála Lori, když čekala Lori), ale to mi přijde dost hardcore. Navíc ten plod ještě nebude tak starej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když čekala Judith, ne Lori

      Vymazat
    2. Kdoví, co mají tvůrci v plánu. I tohle je možnost a pravda, dost drsná.

      Vymazat