Agents of S.H.I.E.L.D.: Ghost Rider se asi skutečně objeví. Ale má to háček

Jaký?

Když se na autobusu propagujícím seriál Agenti S.H.I.E.L.D. objevil hořící řetěz (fotografie), někteří lidé začali věřit tomu, že v další řadě uvidíme Ghost Ridera. Jako pravděpodobnější možnost ale vypadalo to, že řetěz patří postavě jménem Hellfire, která v seriálu už působí.

Proto je překvapením, že se nakonec Ghost Rider asi skutečně objeví. Ale ne ten nejznámější, tedy Johnny Blaze. Tvůrci seriálu totiž vypsali casting na dvojici latinskoamerických herců, kteří ztvární bratry. Jeden je popisován jako "nejnebezpečnější osoba v místnosti" a druhý bude na vozíčku.

A mnozí věří tomu, že půjde o bratrskou dvojici Robbie a Gabe Reyes. První zmíněný je  nejnovějším Ghost Riderem v komiksové řadě Marvel NOW!.

Robbie je mechanikem, ale především oddaným bratrem, který je ochoten udělat, co je v jeho silách, aby pomohl svému hendikepovanému sourozenci.

Na první pohled se zdá, že Ghost Rider je příliš bizarní postavou pro Agenty, ale věřím, že si s ním tvůrci nějak poradí. Kromě toho by se měl seriál posunout na desátou hodinu večerní a důvodem má být to, že by měl být o něco drsnější a temnější, což je pojetí, které Ghost Rider přesně potřebuje.

Věříte, že bude Ghost Rider do seriálu pasovat?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat