Battlefield: Chystá se seriál na motivy oblíbených videoher

Proč by ne.

Už jsme si zvykli, že na motivy videoher vznikají filmy (a obvykle zrovna nebodují), ale nenajdete příliš seriálů, které by našly inspiraci v herním světě. Pár jich je (Mortal Kombat: Conquest nebo Mortal Kombat: Legacy a několik dalších), ale obvykle tohle téma nechává televizní tvůrce chladné.

A ne všechny, společnosti Paramount Pictures a Anonymous Content spojily síly s herním gigantem Electronic Arts a mají v plánu přivést na obrazovky videoherní sérii Battlefield.

Tu znají a hrají desítky milionů hráčů po celém světě. Zatím bylo vydáno 11 her a 12 rozšíření a další dílu se dočkáme v říjnu .

Aktuálně není jasné, na které stanici by se měl seriál objevit, probíhají jednání.

A Paramount očekává, že se ze seriálu vyklube úspěšná podívaná:

"Paramount TV aktivně hledá chytrý obsah ze všech sektorů, které oslovují publikum a přetváří je do neodolatelných programů. Battlefield od EA má neuvěřitelně dynamický příběh a také oddanou fanouškovskou základnu, což nám umožní přivést tuhle vzrušující a unikátní podívanou na malou obrazovku. Těšíme se na spolupráci s EA a Anonymous Content a díky patří Michaelu Sugarovi za jeho houževnatost, se kterou nám přinesl tento vzrušující projekt." 

K tomu Michael Sugar z Anonymous Content dodal:

"Společně s EA a Paramount TV pracujeme na televizní sérii Battlefield se stejnou oddaností vyprávění příběhu, který z her dělá tak velký úspěch téměř 15 let."

Zatím nejsou známy žádné detaily o seriálu, samozřejmě ani datum premiéry, herci nebo tvůrčí tým. Klidně je možné, že se nedočkáme v horizontu několika let. Ale buďme optimisté, tohle by mohla být zajímavá podívaná.

Měli byste zájem o seriál Battlefield?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat