Constantine: Světe div se, druhá řada možná vznikne

Jak to?

První řada komiksovky Constantine nebyla vůbec špatná, ale konkurence v žánru je velká a sledovanost tak stanici NBC neoslnila a dala seriálu stopku. Constantine (Matt Ryan) se pak na skok objevil v sérii Arrow (recenze) na The CW a spekulovalo se o tom, že by se mohl stát součástí týmu ve druhé řadě Legends of Tomorrow (recenze). To se ale zatím nepotvrdilo.

Ovšem, objevila se jiná zpráva, i když zatím nepotvrzená a to, že by Constantine mohl dostat standardní druhou řadu. A nepřekvapivě na zmíněné televizi The CW, která se začíná etablovat jako zachránce komiksových seriálů (Supergirl).

Co je důvodem toho, že se začalo mluvit o druhé řadě? Na streamovacích stránkách CW Seed je dostupná první řada Constantinea a to v sekci DC Spotlight.

Samozřejmě to může znamenat jen to, že se NBC vzdalo práv, na druhou stranu, mohlo by to naznačovat, že Constantine znovu "ožije" na stanici The CW, která se na komiksové seriály od DC specializuje.

Pokud k tomu ale dojde, tak to asi ještě chvíli potrvá. Tipoval bych, že nejdříve bychom se mohli dočkat až na začátku příštího roku a to ještě možná.

Jak se vám líbila první řada?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat