Hra o trůny: Proč se Kit Harington ucházel o roli Jona s monoklem?

Na casting herec dorazil s fialovým okem.

Už je to nějaký ten pátek, co se Kit Harington ucházel o roli Jona Snowa v Game of Thrones, ale až nedávno prozradil, že před tvůrce seriálu dorazil s pořádným monoklem. Jak k němu přišel? Nebylo to v souboji s Nočním králem nebo někým podobným, ale dostal ránu u McDonalda:

"Bylo to pozdě v noci a nebyla tam volná místa. Zeptal jsem se jednoho chlapíka, který tam byl s dívkou, jestli si můžeme sednou k jejich stolu. Sedli jsme si velmi rychle a on začal být opravdu nepříjemný na dívku, se kterou jsme tam byl a nadával jí. Nazval jí něčím jako ošklivým prasetem nebo něčím horším. Zvedl jsem se a řekl, ´Ne, ne, takhle jí říkat nesmíš, postav se.´ Takže jsem ho vyzval na souboj, což jsem nikdy předtím neudělal. A samozřejmě, on celou dobu seděl a pak se postavil a prostě pokračoval. A já jsem si uvědomil, že v danou chvíli musím udeřit první já, jinak budu vypadat jako naprostý slaboch a skončil jsem zmlácený. Takže jsem šel na casting na Jona Snowa s monoklem." 

Třeba to nakonec byla jedna z věcí, která Kita odlišila od konkurence. Asi tam nebylo moc těch, kteří dorazili s něčím takovým.

Ale ať tak nebo tak, nakonec byl Kit vybrán a dnes už si asi neumíme představit nikoho jiného v roli Jona. Nebo vám Kit jako Snow nevyhovuje?

Zdroj: W Magazine

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat