Hra o trůny: Sansa na Jona žárlí, vysvětluje Sophie Turner

Sophie o vztahu Sansy a Jona. POZOR, SPOILERY!!!

V závěru šesté řady (recenze) Game of Thrones byl Jon Snow (Kit Harington) přijat ostatními rody jako vhodný kandidát na krále Severu a Sansa Stark (Sophie Turner) z toho byla zdánlivě nadšená. Ovšem, bylo zřejmé, že jí Malíček (Aiden Gillen) nahlodal a ona přemýšlí, zda by korunu neměla nosit ona.

A dá se očekávat, že se tomuto tématu v sedmé řadě budeme dál věnovat a vztah mezi Sansou a jejím nevlastním bratrem bude poměrně komplikovaný.

Co k tomu poznamenala Sophie Turner, když na to byla tázána serverem THR?

"Zpočátku ho odmítla, ale je tu bezesporu něco v ní... něco jako žárlivost vůči Jonovi. On sklidil všechny zásluhu, přestože mu Sansa v podstatě zachránila zadek. Samozřejmě, že sehrál velkou roli v Bitvě bastardů, ale Sansa ho opravdu zachránila. Je tu trocha žárlivosti. Podívala se na Malíčka s tím, že ví, že by ji rád viděl jako královnu Severu a přiznává jí zásluhy, které si zaslouží. Nemyslím si, že má v plánu získat v blízké budoucnosti Železný trůn, ale uvědomila si, že by Malíček mohl být lepší spojenec, než si myslela a více důvěryhodný spojenec, než se domnívala."

A také je to někdo, kdo ji bez mrknutí oka poštve proti jejímu bratrovi, tak nezbývá než doufat, že Sansa ví, komu může skutečně věřit. Netuším, jak vy, ale já bych byl nerad svědkem toho, že se Sansa postaví proti Jonovi.

Jste stejného názoru?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat