Hra o trůny: Tommen si tak trochu nadělal do kalhot, říká jeho představitel

Co další herec prozradil? POZOR, SPOILERY!!!

Ve výbušném finále šesté řady Game of Thrones (recenze) zemřelo několik postav a mezi nimi i král Tommen (Dean Charles-Chapman). Ten poté, co byla zabita jeho manželka Margaery (Natalie Dormer) skočil z okna.

A určitě se našlo dost těch, kterým bylo blonďatého vládce líto. Na rozdíl od svého staršího bratra nebyl zvrácený sadista, byl to jen lehce zmanipulovatelný puberťák, se kterým ostatní posouvali jako s figurkou na šachovnici. Dean nemá problém to přiznat:

"To je hlavní Tommenovo selhání, opravdu neviděl, co před ním je. A některé věci si nepromyslel. Neřekl, ´Dobře, situace je taková. Moje máma má potíže, moje žena má potíže, takže potřebuji sehnat armádu,´ nebo cokoliv, co potřeboval, ´a vytvořím plán a budu se ho držet.´ Prostě si nech narůst páteř! Donuť se vládnout! Nenech lidi, aby ti říkali, co máš dělat! Možná kvůli tomu konfrontuj Jaimeho a Cersei a řekni, ´Podívejte, pojďme si o tom promluvit a společně se rozhodnout.´ Pokud by to bylo takhle, možná by se dočkal nějaké spravedlnosti a udělal některé věci lépe a byl šťastný a kdovíco ještě. Dobře, možná ne šťastný (smích). Jednou to zkusil, když se vydal konfrontovat Nejvyššího vrabčáka, ale tak trochu si nadělal do kalhot (smích). Pokud by si jen trval na svém, i kdyby kvůli tomu měla být prolita krev, mělo to být uděláno! Já bych to tak udělal. Ale Tommen, ten je proti násilí, proti nenávisti a naneštěstí, kvůli tomu byli všichni zabiti." 

Očividně má Dean mnohem více rozumu, než poslední potomek Cersei (Lena Headey) a Jaimeho (Nikolaj Coster-Waldau). Vystihl to přesně. Tommen udělal několik kiksů, které přispěly ke smrti jeho milované a dokonce i jeho samotného.

SOUVISEJÍCÍ: CO ČEKÁ NA CERSEI V DALŠÍ ŘADĚ?

Ovšem, také je nutné přiznat, že za Tommenovu smrt může i jeho matka. Zřejmě nevědomky, ale vinu nese i tak.

Měl být Tommen drsnější?

Zdroj: Vulture
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat