Hvězdné války: Seriály se v budoucnu propojí s filmy

Naznačil to jeden z tvůrců.

Universum Star Wars se nám pěkně rozrůstá. Pokud pomineme nespočet knih, her a komiksů, tak nám slušně nabobtnává i počet filmů a seriálů. A právě seriály a filmy se nám začaly pomalu, ale jistě proplétat.

Nedávno jsme se například dozvěděli, že postavu ze seriálu Clone Wars jménem Saw Gerrera, uvidíme ve filmu Rogue One: A Star Wars Story, kde ho ztvární Forest Whitaker. A tím se podle producenta dalšího animovaného seriálu Star Wars Rebels Simona Kinberga nekončí:

"Co je milé, je očividně to, že jsme do druhé řady přivedli postavy z Clone Wars a také svým způsobem přivádíme postavy z originálních filmů, což prohlubuje vztahy našich ústředních postav, takzvanou Ghost crew. Zkoušíme najít rovnováhu mezi různými věcmi, jako mezi původním obsazením z první řady, postavami z Clone Wars a postavami z původních filmů a možná je přivedeme i do budoucích filmů."

Asi nebude moc těch, kterým se propojování různých projektů ze světa Star Wars nelíbí. Je sympatické vídat jednotlivé postavy v seriálech i filmech, svět Hvězdných válek tak působí víc jako jeden velký celek.

Kterou postavu ze seriálů byste rádi viděli na stříbrném plátně?


Zdroj: Moviefone
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat