Legends of Tomorrow: Co čekat od druhé řady?

O čem bude druhá řada komiksové zběsilosti?

První série komiksového seriálu Legends of Tomorrow (recenze) nebyla úplně dokonalá, ale pobavit se u ní dalo. Jedním z největších problémů byl podle mě unylý záporák, takže doufám, že to bude v nové sérii napraveno. 

Jestli ano, to se zatím neví, ale prozrazeny byly jiné věci. Tvůrce Marc Guggenheim se rozhodl promluvit o budoucnosti seriálu, ale jak se dalo čekat, vyhýbal se detailům a vsadil na obecnější fráze:

"V mnoha ohledech finále první řady připravilo náplň nové mise pro druhou řadu. Jak řekl Rip na konci finále, v podstatě dál neexistují Pánové času. My musíme být Pány času."

Jak vidíte, bohužel jsme se nedočkali žádné zmínky o Justice Society of America, která se ve druhé řadě zřejmě objeví. Stejně tak jsme se nedozvěděli, jak bude vypadat nový tým. Je jasné, že se v něm dočkáme obměn, ale ne všechny byly oznámeny. 

Co je jasné je to, že Hawkgirl (Ciara Renée) nebude stálou členkou týmu, naopak se ví, že k němu přidá Vixen (Maisie Richards-Sellers) a další dva hrdinové, u nichž ale nebyla odhalena jejich identita.

Moc toho zatím tvůrci do světa nevypustili, ale snad se brzy dočkáme dalších informací. Seriál se vrátí 13. října.

Jak se vám líbila první řada?

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat