Nový komiksový seriál inspirovaný X-Meny nás vezme do ilegální světa mutantů

Bryan Singer pracuje na seriálu o mutantech.

Stanice FOX sice poslala k ledu seriál Hellfire o x-menovských záporácích, ale útěchou budiž to, že objednala pilotní epizodu jiného seriálu o mutantech.

Scénář k nové akční podívané zajistí Matt Nix a jedním z výkonných producentů bude Bryan Singer, který režíroval několik filmů X-Men.

Příběh se zaměří na dva "obyčejné"rodiče, kteří mají dítě se schopnostmi. Když to zjistí vládní složky, rozhodnou se po jejich potomkovy jít a tak je rodina donucena uprchnout a skrývat se v ilegální síti mutantů a bojovat o přežití.

Rozhodně to zní jako zajímavý námět a nadšení jsou z něj samozřejmě jak zástupci televize FOX, tak Marvel.

Jeden z šéfů FOXu David Madden prohlásil:

"Vyvíjet materiál od Marvelu je pro naši televizi hlavní prioritou - a jsme velmi potěšeni z toho, jak nás Matt Nix zavedl do tohoto vzrušujícího vesmíru. Jsou tam komiksová dobrodružství, emocionální a komplikované vztahy a bohatá, existující mytologie, ze které čerpat. S brilantním produkčním týmem stojícím za projektem to má všechny předpoklady, aby z toho vznikla velká, zábavná a vzrušující nová série."

Jeph Loeb, šéf televizní sekce Marvelu dodal:

"Marvel Television je nadšený z koprodukční spolupráce s 20th Century Fox Television na našem prvním projektu. Matt je velkým fanouškem X-Menů a jeho přístup k X-menům nabízí propracované postavy a napínavé dobrodružství a to je přesně takový pořad, který na Foxu chceme. Je to skvělý tým kreativních producentů, který vytvoří něco naprosto speciálního."

Takže takové ty klasické řeči "všichni jsme nadšení, bude to skvělé, bomba, pecka". Ale jak to skutečně dopadne, na to si budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. Zatím není jasné, kdy začne natáčení. FOX aktuálně schválil jen pilotní epizodu.

Zaujal vás seriál?

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat