Power Rangers: Je to homofob, říká o Bryanu Cranstonovi jeden z původních Rangerů

Který a proč?

Asi jsem nebyl sám, kdo byl překvapen, když byl do role Zordona v novém filmu Power Rangers (2017) obsazen Bryan Cranston. Ale bylo to překvapení příjemné, je to zkušený a ceněný herec. Ale ne všichni jsou z toho nadšení.

Například představitel Billyho/Modrého strážce David Yost z původního seriálu z toho nemá zrovna radost. Dal to jasně vědět na svém Twitteru, kde napsal:

"Není to bezva. Nejsem fanouškem homofobů."

Herec přiložil odkaz na článek na serveru IGN, ve kterém Bryan poznamenal, že postava Billyho byla pojmenována podle něj (celé její jméno je Billy Cranston), ale dodal, že z toho není u vytržení. A důvod?

"Ten je princeznička, to je problém." 

Čímž narážel na sexuální orientaci postavy. Což je citlivé téma, protože její představitel David je i v reálném životě gay a ze seriálu odešel, protože byl kvůli tomu šikanovaný.

SOUVISEJÍCÍ: BRYAN CRANSTON PŘIROVNAL FILM POWER RANGERS K BATMANOVI

Interview s Bryanem proběhlo před nějakými sedmi lety, takže se od té doby mohly jeho názory změnit, ale Davidů pohled na věc není nepochopitelný. Na natáčení dostával zabrat a tak logicky není rád, že si ve filmu Power Rangers zahraje někdo, kdo zesměšňoval homosexuály. I když už to bylo před lety.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat