Samuel L. Jackson a jeho žena chystají zajímavou reality show

O čem bude?

Samuel L. Jackson má sice dost práce s natáčením filmů, ale i tak si udělal čas na jiný projekt. Společně se svou ženou LaTanyou Jackson připravuje ve spolupráci s firmou FreemantleMedia North America reality show.

Ale nebojte se, nebude to žádná pokleslá zábava, ale půjde o něco, co mají američtí diváci v lásce - poctivá dávka emocí. V pořadu, který zatím nemá jméno, budou celebrity (a žádné "béčkové", ale opravdu slavné osobností) vyslány na cestu zpět do míst, odkud pocházejí.
Samuel a jeho žena LaTanya (zdroj: THR)

Uvidíme tak města, kde dané hvězdy vyrůstaly a potkáme lidi, které znaly už od dětství. Což zní jako docela zajímavý koncept. Je jasné, že to bude hodně hrát na city, ale na to už jsme si u americké produkce zvykli.

Pro Samuela to bude první zkušenost s podobným žánrem, ale těší se na to:

"LaTanya a já často mluvíme o nostalgii, kterou cítíme ke komunitě, ve které jsme vyrostli a šanci, vrátit jí, co nám poskytla. Společně s Rushionem (Rushion McDonald, další z tvůrců, pozn. redakce) jsme se rozhodli umožnit našim nejbližším a nejmilejším slavným přátelům, aby se stali součástí tohoto dobrodružství v jejich rodném městě a poskytli dětem a rodinám zdroje a vybavení, aby si vybudovaly své vlastní základy. Je to o spojení s komunitou, díky které jsme se stali tím, čím jsme dnes a také je to o možnosti podělit se o toto dobrodružství s publikem napříč Amerikou." 

Zatím není jasné, kdy se pořadu dočkáme. Ale snad brzy, je to bezesporu lákavý nápad.

Podívali byste se na něco takového?

Zdroj: Variety

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat