Simpsonovi: O čem bude 27. čarodějnický speciál? Plus plakát

Na co se můžeme těšit?

Není žádným tajemstvím, že mezi nejoblíbenější epizody seriálu Simpsonovi patří speciální čarodějnické díly. Za pár měsíců (v říjnu) se dočkáme už 27. čarodějnického speciálu a navíc půjde o jubilejní 600. epizodu Simpsonových .

Tvůrci se tak budou snažit, aby nabídli něco extra. Jeden z tvůrců Al Jean poznamenal:

"Jsme opravdu nadšení, protože půjde skutečně o 600. epizodu. Nejde o jeden z těch podvodů, kdy je to ve skutečnosti 602. epizoda. Je to velká podívaná, na kterou se lidé těší. I když je to číslo 600, pořád je to pro mě vzrušující. Nikdy jsem neměl pocit, že jde o starý seriál. Cítím se, jako by seriál začal minulý rok..." 

A o čem chystaný speciál bude? Klasicky bude mít tři segmenty (plus krátký úvodní, ve kterém se klasičtí nepřátelé Simpsonových pokusí zabít žlutou rodinku). První se zaměří na pana Burnse, který bude ovládat jediný zdroj vody ve Springfieldu, druhý se bude točit kolem imaginární kamarádky Lízy, která se objeví, aby zavraždila její skutečně kamarády a poslední část je inspirovaná zábavnou komiksovou podívanou Kingsman: Tajná služba (2014), kdy Vočko povede tajnou organizaci, která se snaží udržet ve světě pořádek.

Kromě toho se objevil plakát k 600. dílu. Jak se vám líbí?

 Zdroj: USA Today 


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat