Simpsonovi: Tak tuhle figurku Homera musíte mít

I když on to vlastně není Homer.

Firmy, které mají dovoleno vyrábět předměty inspirované kultovním seriálem Simpsonovi, se mohou přetrhnout, aby nás neustále bombardovaly dalšími a dalšími suvenýry. A tak už nás dnes propiska s Bartem nebo figurka Vočka do kolen nedostanou.

Ale přesto se čas od času objeví něco, co je natolik originální a unikátní, že nejen oddané fandy hodně svrbí prsty, když vidí tlačítko "Koupit". A přesně do této kategorie spadá nová figurka Mr. Sparkle. 

Jestli dobře znáte Simpsonovi, tak určitě víte, kdo je Mr. Sparkle. Je to maskot jedné japonské firmy, který až nápadně připomínal Homera. Ten měl dojem, že společnost zneužila jeho vzhledu bez jeho vědomí, ale nakonec se ukázalo, že jde o podobnost čistě náhodnou. 

A právě figurku Mr. Sparkle si můžete nyní zakoupit. Nabízejí ji stránky Kidrobot, je skoro 18 centimetrů vysoká a jak vidíte na obrázku, tak je hodně zářivá. 

Jde o limitovanou edici, kterou prodává jen stránka Kidrobot. Cena tím pádem není úplně nejnižší, Mr. Sparkle vyjde na nějakých 1 200 korun. 

Byli byste je ochotni investovat? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat