Teen Wolf: Co má Scott v plánu po maturitě?

Kam se vydá "vlčí mládě" po konci střední školy?

Hrdinové Teen Wolf jsou sice ještě na střední škole, ale jejich maturita se rychle blíží a je tak otázkou, co se bude dít po ní. Dá se předpokládat, že většina se rozprchne ne vysoké školy, ale co má v plánu vůdce smečky Scott (Tyler Posey)?

"Jsou těsně před maturitou a je to pro ně velká věc. Speciálně pak pro Scotta, který se obává opustit Beacon Hill: Předá snad pochodeň Liamovi, který zatím není alfou, ale zoufale touží se jako jeden chovat?" ptá se tvůrce seriálu Jeff Davis.

"Výraznou součástí řady je Scott, který v určitém bodě potenciálně přestane být ochráncem Beacon Hill a to ho opravdu tíží, protože tohle město miluje a miluje své přátele a rodinu, ale ví, že se musí posunout dál. Odehrává se v něm konflikt, kdy chce sice odejít, ale nechce, aby město explodoval, takže se chce ujistit, že až bude pryč, tak tu budou lidé, kteří na něj místo něj dohlédnou. Nedává dohromady něco jako malou armádu, ale chce se předtím než odejde ujistit, že jeho smečka bude tak silná a stabilní, jak to jen bude možné - speciálně pak Liam. Chce se ujistit, že se Liam bude moci ujmout kormidla," prozradil Tyler Posey pro server EW.

Zatím je Liam (Dylan Sprayberry) ještě "štěně", takže je jasné, že s ním bude hodně práce, ale Scottovi nezbývá než se postarat o to, aby to zvládl. Jedno je ale mně jako divákovi jasné, i kdyby se Liam přetrhl, tak asi nikdy nebude tak sympatický jako Scott, co myslíte?

Šestá řada se vrátí na podzim.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat