Top Gear: Nejnižší sledovanost v historii pořadu a odchod jednoho z moderátorů

Drby o tom, že se Matt LeBlanc nemusí s Chrisem Evansem zřejmě nebyly jen drby.

Není to tak dlouho, co jsem psal o tom, že vztah nových moderátorů Top Gear Matta LeBlanca a Chrise Evanse není úplně ideální (celý článek). Proslýchalo se, že bývalá hvězda Přátel požádala Evanse, aby odešel nebo dá výpověď on.

Nakonec pořad opouští Evans, což není takovým překvapením. Jeho výkon nebyl hodnocen zrovna nejlépe, naopak Mattovo moderování diváci i recenzenti ocenili. Dovolím si tak tvrdit, že v odchodu Evanse má prsty i stanice BBC, která si je vědoma toho, kdo z obou pánů zaujal víc.

Chris na svém Twitteru napsal:

"Odcházím z Top Gearu. Dal jsem tomu, co jsem mohl, ale někdy to prostě nestačí. Tým, který za pořadem stojí, je brilantní, přeji jim jen to nejlepší". 

Mluví se o tom, že svou roli v odchodu sehrál také fakt, že byl Evans nedávno obviněn ze sexuálního napadení a to asi také není něco, co by BBC potěšilo.

Další nepříjemností pro pořad je to, že šestý díl si pustilo jen 1,9 milionů lidí, což je nejméně za celou dobu existence nové verze Top Gearu.

Je to překvapení, protože sledovanost začala mírně stoupat, pátou epizodu sledovalo 3,57 milionů lidí, tedy o nějakých 350 tisíc víc diváků než předchozí část.

Uvidíme, jak to bude s oblibou pořadu po odchodu Evanse.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat