Živí mrtví: Jsou ujetý, říká o poskocích Negana jeden z tvůrců seriálu

Ale nejsou to úplní šílenci.

Ještě předtím, než se nám ve finále šesté řady The Walking Dead (recenze) představil Negan (Jeffrey Dean Morgan), jsme se setkali s některými členy skupiny, které Negan vládne drsnou rukou. Tahle partička si říká Saviors a Greg Nicotero, který na seriálu pracuje jako šéf maskérů/scenárista/režisér a producent, promluvil o tom, jací vlastně jsou:

"I když Saviors vypadají jako sadisti, mají systém, který v jejich případě funguje. Jasně, jsou ujetý a jsou i trochu divní, ale tohle už dělají dlouhou dobu a jsou velká skupina. Není to skupinka 10 nebo 12 lidí. Je na nich jedna dobrá věc a pro mě nejzajímavější věc a to, že jsou opředeni mýtem. Je to jako, když slyšíte o tomhle chlápkovi Neganovi, jako když slyšíte o tomhle chlapovi Rickovi a jako když slyšíte o těchto lidech. V sedmé řadě toho bude spousta." 

Greg zřejmě naráží na to, že před někým stačí vyslovit jméno Saviors a mnohým se rozklepou kolena. Co si budeme povídat, nemají zrovna nejlepší pověst.

"Negan dokonce Rickovi ve finále řekl, ´Aha, takže ty jsi ten chlap, co se vydal ven a ty jsi ten chlap, který sejmul moje chlapy a ty jsi ten chlap, co udělal všechno tohle.´ Takže Negan slyšel o Rickovi. Rick nedávno slyšel o Neganovi. Je tu takový malý kastovní systém, je tu jeden zámek a druhý zámek a tihle chlapíci, kteří slyšeli jeden o druhém." 

A také se konečně setkali tváří v tvář a ne pro všechny to bude příjemné seznámení.

Nicotero pokračuje:

"Pěkná věc na téhle řadě je, že budete mít šanci stát se svědky toho, jak tyhle odlišné světy těchto komunit fungují uvnitř a skutečně dostanete šanci zjistit, kolik toho vědí o zbytku světa. Myslím, že je to opravdu dobrý námět na sedmou řadu, kdy nikdo skutečně neví, co má pro ně svět tam venku připraveno. Takže publikum je jako tihle lidé, prochází si těmito dobrodružstvími."

Zajímavý námět to je, tak snad ho tvůrci zvládnou zpracovat zajímavým způsobem.

Sedmá řada startuje v říjnu. Těšíte se na ni?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat