Živí mrtví: Premiéra sedmé řady bude brutální a šílená, slibuje herec

Co jsme se dozvěděli od představitele Aarona?

Dovolím si odhadnout, že nejméně 90 % lidí nebylo zrovna nadšených ze závěrečných minut finále šesté řady The Walking Dead (recenze). Tvůrci pro nás připravili velmi neorigiální cliffhanger, který spoustu diváků zklamal (nebo naštval).

Ale představitel Aarona Ross Marquand věří, že to byla skvělá podívaná. Rozpovídal se o tom pro server EW:

"Jsem opravdu pyšný na to, jak to skončilo. Sledovali jsme tuhle epizodu s mou rodinou (a Sonequou Martin-Green a jejím manželem Kenricem Greenem, kteří v seriálu hrají Sashu a Scotta) v Denveru a byl jsem tak pyšný, protože i když jsem věděl, co se stane, byli jsme z toho všichni upřímně nadšení. Nevadilo mi, jak to skončilo. Myslím, že spousta seriálů končí cliffhangerem. A neříkám to jen proto, abych byl diplomatický. Opravdu si myslím, že způsob, kterým to skončilo, byl solidní závěr."

Jistě, diváci nemají nic proti cliffhangerům, ale neměly by být tak laciné a očekávatelné. To byl problém, ne to, že jsme se dočkali otevřeného konce.

A co čekat od sedmé řady?

"Jsem nadšen, že o tom lidé mluví a myslím, že budou nadšení, až se k tomu vrátí a uvidí premiérovou epizodu sedmé řady. Je to brutální, je to šílené, ale myslím, že to bude přesně to, co fandové hledají." 

No jen aby. Měl by to být opravdu skvělý díl, aby vyžehlil finále šesté řady. Nebo se vám líbilo, jak předchozí série skončila?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat