Živí mrtví: Uvidíme v sedmé řadě dalšího komiksového záporáka? Tedy záporačku?

Tušíte? POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Je jasné, že ústředním zloduchem v sedmé řadě The Walking Dead bude Negan (Jeffrey Dean Morgan), ale zdá se, že bychom se mohli dočkat i jiného padoucha, kterého fandové komiksové předlohy velmi dobře znají.

Nebylo to řečeno přímo, ale někteří lidé zbystřili, když Norman Reedus (Daryl Dixon) pronesl:

"Jsou tu teď jiné světy. Jsou tu jiné postavy. V seriálu se změnila rovnováha síly. Neganův příchod zatřásl celým naším scénářem, abych tak řekl. My už dál nejsme Alpha. Je to nový svět, nebezpečný svět a teď jiným způsobem." 

Možná chtěl říct jen to, že ústřední skupina už nejsou "alfa samci a samice", ale někteří diváci mají dojem, že šlo o narážku na postavu jménem Alpha. Jde o další výraznou záporačku, která vede takzvané Whisperers.

Na první pohled by se mohlo zdát zvláštní přivést do sedmé řady dva tak proslulé padouchy, ale v komiksu to byl právě Negan, kdo Alphu zabil, takže by to dávalo smysl.

Ovšem, je také pravda, že chvíli, kdy byl představen Negan a moment, kdy se objevila Alpha, dělí několik desítek komiksových dílů. Negan přišel na scénu ve stém čísle, Alpha ve 132.

Tím pádem by buďto sedmá řada byla časově hodně nahuštěná nebo by si tvůrci (znovu) pohráli s dějovými linkami a přizpůsobili by si je svým potřebám.

A nebo je tu také ta možnost, že Norman použil výraz "Alpha", aniž by něco naznačoval. Co myslíte vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Myslím, že Alpha se v seriálu určitě objeví, ale celá sedmá řada bude věnována Neganovi, případně boji s ním (možná že se to dokonce protáhne až do půlky osmé série). Ještě se musí stát mnoho věcí...

    OdpovědětVymazat