Gilmorova děvčata: Rory nebude na začátku nové řady zrovna v pohodě

Proč?

Jak už delší dobu víte, 25. listopadu se objeví 4 nové díly Gilmore Girls. A dokážu si představit, že je z toho spousta lidí nadšená. Kdo ale nadšený nebude, alespoň ne na začátku nové řady, je Rory (Alexis Bledel). Proč? Vysvětlila to tvůrkyně seriálu Amy Sherman-Palladino:

"Myšlenka je taková, že dosáhnete třicítky, udělali jste všechno správně - šli jste na vysokou školu, měli jste dobré známky, pracovali jste opravdu tvrdě a stejně se život nevyvinul tak, jak jste chtěli. A proto, že se svět mění tak rychle, myslím, že je to něco, čím si spousta dobře vzdělaných třicátníků prochází. Ohlédnou se a říkají si, ´Zvládl jsem to. Zvládl jsem domácí úkol. Zvládl jsem závěrečné zkoušky. Zvládl jsem celou tu věc. A vím h*vno. Proč netuším, kterým směrem se vydat?"

S tím se asi spousta z nás dokáže ztotožnit. Během dospívání má člověk jasnou představu, jaký jeho život bude a pak po pár letech zjistí, že to dopadlo úplně jinak a on neví, co dál. Ale nepochybuji o tom, že si s tím Rory poradí, je to chytrá holka, to už dávno víme.

Zdroj: TVline


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat