Hra o trůny: Tvůrci seriálu zachránili jednu herečku od života prostitutky

Tím, že jí dali roli prostitutky.

Seriál Game of Thrones zvládl plno věcí. Například přesvědčit nás, že i v televizním světě můžou vznikat velkolepé fantasy projekty. Ale Hra o trůny dokáže víc, mnohem víc. Věřte tomu nebo ne, jednu slečnu zachránila od života prostitutky.

Řeč je Josephine Gillan. Ta se serveru Daily Mail svěřila, že když byla mladá, její soused ji nejen znásilňoval, ale také ji prodával svým kamarádům na sexuální hrátky. Kromě toho jí dával kokain.

Mládí neměla zrovna šťastné. A nebylo tak divu, že se to trošku zvrtlo. Nejen, že vystřídala 24 škol, ale později se vrhla na život prostitutky a pornoherečky.

Shodou okolností ale na internetu uviděla výzvu, že se hledají herečky, které nemají problém s tím, natáčet scény obsahující nahotu. A Josephine se rozhodla zkusit štěstí. Ukázalo se, že jde o seriál Game of Thrones.

Tvůrce Josephine zaujala. Hledali někoho nepotetovaného s "přírodní" (rozumějte, žádné plastické přídavky) postavou. Dlouho tak nepřemýšleli a dívka dostala roli... roli prostitutky Marei.

Sice se tak musela předvádět v rouše Evině před televizními diváky, ale neměla s tím problém, je svou nahotu zvyklá prezentovat. Navíc měla to štěstí, že se neobjevila pouze ve druhé řadě, ale byl k vidění v průběhu následujících sérií a má prý uzavřenou smlouvu i na sedmou:

"Napsali mi, že mě chtějí a já byla nadšená, protože to byla neuvěřitelná příležitost, jak si vyzkoušet skutečné herectví. Ale nevěděla jsem, jak moc to změní můj život."

Tím Josephine naráží na fakt, že díky Game of Thrones získala práci na dvou nezávislých filmech a objeví se i v hororovém projektu Island of the Dolls (2017), který by se měl začít natáčet v blízké budoucnosti.

A jak Josephine reaguje na kritiku, že je seriál příliš brutální a erotický?

"Dívejte se, bavte se a užívejte si to. A nebo ne, pokud jde příliš prudérní."

Přesně tak. K tomu není, co dodat.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat