The Walking Dead: 5 nejvíce šokujících smrtí

V The Walking Dead se umírá často. Kterých pět smrtí ale bylo nejvíce šokujících?

Živí mrtví nejsou žádnou procházkou růžovým sadem. Život po zombie apokalypse je těžký, takže to (skoro) žádná postava nemá jisté. Za dosavadních šest řad jich umřelo více než slušné množství. Smrti kterých z nich patří k těm nejvíce šokujícím? 

5. Dale (Jeffrey DeMunn)

Dale byl jedním z mála těch, kteří se dokázali i v tak drsném světě zachovat zbytky lidskosti. A tak byl označován za morální kompas skupiny. Jenže jak všichni víme, lidé, kteří se za každé situace chovají slušně, to nemají v The Walking Dead snadné. Není tedy divu, že Dale nakonec neskončil dobře. Břicho mu rozpáral chodec a jelikož mu už nebylo pomoci, zastřelil ho Daryl (Norman Reedus).

Jeffrey DeMunn se prý rozhodl opustit seriál sám poté, co byl vyhozen jeho tvůrce Frank Darabont



4. Denise (Merritt Wever)

Smrt Denise přišla zčistajasna. Ve chvíli, kdy se začala tahle postava stávat zajímavou, schytala šíp do hlavy od Dwighta (Austin Amelio). Ten se neštítil zabít tuhle sympatickou blondýnku s pomocí kuše, kterou ukradl Darylovi. Ten si pak Denisinu smrt dával částečně za vinu a nepřekvapivě zatoužil po krvavé pomstě. Jestli se jí dočká, to uvidíme až v sedmé řadě.


3. Lori (Sarah Wayne Callies) 

Nebudeme si nic nalhávat, Lori nebyla zrovna sympatickou postavou, ale to nemění nic na faktu, že její odchod ze světa byl hodně drsný. Poté, co porodila s pomocí císařského řezu, krvácela tak silně, že neměla šanci přežít. A překvapivě to byl nakonec Carl (Chandler Riggs), kdo ji zbavil utrpení.


2. Hershel (Scott Wilson)

Stejně jako Dale, i Hershel byl jedním z mála těch, který vydržel být slušným a přátelským člověkem i v době, kdy se z ostatních lidí stali bezcitní zabijáci. A rukou jednoho z nich zemřel i Hershel. Zajal ho Guvernér (David Morrissey) a následně ho zabil katanou.


1. Beth (Emily Kinney)

Ne zrovna pěkně skončila také dcera Hershela, sympatická Beth. Tahle milá holčina bodla nůžkami despotickou Dawn (Christine Woods), která ji v reakci na to střelila do hlavy. Nebyla to nejbrutálnější smrt v seriálu, zdaleka ne, ale byla hodně překvapivá. Málokdo asi čekal, že Beth zemře.


Seznam se určitě rozšíří, až začne sedmá řada. V jejím prvním dílu se konečně dozvíme, koho zabil Negan (Jeffrey Dean Morgan), ale na odhalení identity jeho oběti si ještě pár týdnů počkáme. 

Která smrt z The Walking Dead nejvíc zaskočila vás?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Mě teda šokovalo, co provedl Shane Otisovi. A hodně děsivá byla smrt Noaha...

    OdpovědětVymazat