Agents of S.H.I.E.L.D.: První fotografie Ghost Ridera

A je to tady.

Už jste určitě zaslechli, že ve čtvrté řadě komiksových Agentů S.H.I.E.L.D. se objeví i Ghost Rider. Ale ne ten nejznámější, tedy Johnny Blaze, ale mladší varianta Robbie Reyes. 

Toho ztvární Gabriel Luna a konečně máme šanci se podívat na to, jak bude v seriálu vypadat. Na nové fotografii (kterou přinesl server EW) máme šanci se juknout na Robbieho v jeho lidské podobě, takže bohužel žádná hořící lebka.

Jeden z tvůrců seriálu Jed Whedon se také rozpovídal o tom, jak budou filmaři ke Ghost Riderovi přistupovat:

"Jako vždy i nyní přineseme vlastní úhel pohledu na danou postavu. Zůstaneme věrní komiksu ve chvílích, když budeme mít pocit, že to je opravdu důležité - milujeme dynamiku rodiny téhle postavy a kluka z východního L.A., který v téhle postavě je."

A jak se vypořádají tvůrci s tím, že jde o hodně unikátní bytost? 

"Začalo to chlapíkem, který si postavil oblek s pomocí vědy a pak jsme se setkali s mimozemšťany, kteří jsou začátkem mýtů týkajících se některých našich bohů a tento rok se objeví Doctor Strange. Dostáváme se tak ještě více do světa věcí, kterým úplně nerozumíme nebo jako by řekl Thor, ´Magie je věda, které nerozumíme.´ Bude tu velmi ale velmi stylová věda."

Whedonova kolegyně Maurissa Tancharoen k tomu dodala:

"Náš tým se určitě pokusí přidat vědu k chlapíkovi s hořící lebkou." 

No to jsem zvědav, jak se něco takového vědecky vysvětlí. Seriál se vrací 20. září. 

Nevadí vám, že neuvidíme Johnnyho, ale Robbieho? 




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat