Hra o trůny: V sedmé řadě své síly spojí dvě hodně drsné postavy

Které? POZOR, SPOILERY!!!

Sedmou řadu Game of Thrones jen tak neuvidíme, její natáčení se posunulo kvůli počasí (netřeba připomínat, že Winter is Coming) a tak se premiéry nedočkáme dříve než v létě příštího roku. Ale to neznamená, že by tvůrci a štáb odpočívali na Havaji s nohama na stole. Na seriálu se samozřejmě intenzivně pracuje už teď a tak se pomalu vynořují různé informace.

Server WatchersontheWall aktuálně přišel s poměrně zajímavou zprávou. Prý bychom se měli v sedmé sérii dočkat hodně slibného spojenectví. Je tu řeč o Cersei (Lena Headey) a Euronu Greyjoyovi (Pilou Asbæk).

Netřeba připomínat, že oba dva jsou velmi, ale velmi rázní, pokud jde o dosažení cílů a bez mrknutí oka zlikvidují každého, kdo se jim postaví do cesty. Klidně i člena rodiny.

A jejich aliance je více méně logická. Ani jeden z nich nemá zrovna na výběr, pokud jde o spojence a současně zoufale nějaké potřebují, protože se proti nim tvoří hodně mocné koalice.

Další zprávy ze stránek mluví o tom, že se Euron na moři střetne se svým synovcem Theonem (Alfie Allen) a neteří Yarou (Gemma Whelan) a jednoho z nich se mu podaří zajmout. A očividně se Euron dočká i dalšího úspěchu, protože by měl zlikvidovat jednu členku Sand Snakes.

Jste zvědaví, co předvedou Euron a Cersei v další řadě? To je asi zbytečná otázka, co.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat