Teorie velkého třesku: První fotografie rodiny Penny

Rodinka se představuje.

V desáté řadě The Big Bang Theory konečně uvidíme kompletní rodinu Penny (Kaley Cuoco). Jinak řečeno, vrátí se její otec Wyatt (Keith Carradine) a představí se i její matka Susan (Katey Sagal) a bratr Randall (Jack McBrayer). 

Jak vidíte, tvůrci rozhodně obsazení nepodcenili a přizvali velmi zajímavé herce a konečně máme šanci podívat se na ně v celé jejich kráse. Objevily se totiž fotografie z premiérové epizody další série. Sice na nich vypadají všichni šťastně, ale jak už víme, vztah mezi Susan a Randallem bude poněkud intenzivnější. 

A podle všeho to bylo zdrojem mnoha vtipných okamžiků, protože tvůrci by velmi rádi, kdyby se herci vrátili i v dalších epizodách. Potvrdil to showrunner Steve Molaro: 

"Teď jsou oficiálními členy rodiny Big Bang a rádi bychom, kdyby se vrátili, takže bychom jim mohli nabídnout více času a energie, než tomu bylo možné v premiérovém dílu." 

Já rozhodně nejsem proti. Tedy, zatím jsme ještě daný díl neviděli, ale já věřím, že s tak talentovaným obsazením to nemůže dopadnout špatně. 

Budeme se o tom moci přesvědčit už 19. září.

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat