Živí mrtví: Je to něco, co jsem nikdy předtím nedělal, říká představil Negana o své roli

Sympaťák Jeffrey Dean Morgan promluvil o Neganovi.

Většina z nás se asi těší na to, až dostane více prostoru nový záporák v The Walking Dead jménem Negan. Ten bude hrát v sedmé řadě důležitou roli a už v závěru šesté jsme zjistili, že půjde o hodně zajímavou postavu. A to i díky jejímu představiteli Jeffreymu Dean Morganovi. Právě jeho vyzpovídal server EW a zajímalo ho, jak moc na Negana myslel během natáčecí pauzy a nebo to, jak k němu chce přistupovat:


"Jasně, že jsem na něj hodně myslel. Mám štosy všech komiksů a to, co jsem si odnesl ze všech těch diskusí, což je postoj nebo úsměv nebo cokoliv jiného a poté vyplnit mezery. A přestože se blízce držíme toho, co Negan říká a dělá v komiksech, také musíme něco přidat a něco ubrat. Očividně přidáváme spoustu toho, co není v komiksech s Neganem. Pokoušíme se zachovat jeho styl mluvy a jeho osobnost, ale také to, jak chodí a jak stojí a další podobné věci. Vytvořil jsem tuhle kompletní fyzickou bytost, což je něco, co jsem nikdy předtím neudělal, to jak se pohybuje. Mým dalším krokem, pokud jde o Negana a to, co si z jeho fyzicky vezmu, je jeho libový úsměv, který jsem viděl během jedné diskuse."

Dál herec dodal:


"Nic podobného jsem předtím nedělal, pokud jde o postavu. Myslím tím, že Negan je prostě originál. Pokoušel jsem se najít podobnosti řekněme například s postavou Comedian (z komiksového filmu Strážci - Watchmen, pozn. redakce) a ztvárnil jsem několik dalších padouchů, ale nikdy jsem nehrál někoho jako jen Negan." 


Zatím jsme Negana viděli jen chvíli, ale i to stačilo, aby bylo jasné, že obsazení Jeffreyho byl rozhodně dobrý krok. Určitě nemám strach, že bych v další řadě změnil názor. Co vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat