Hra o trůny: Herečka musela kvůli útokům diváků zrušit svůj účet na Facebooku

Dali jí pěkně zabrat.

Herci, kteří mají profily na sociálních sítích, se musejí připravit na to, že existuje spousta lidí, kteří si velmi rádi vylijí svou nenávist právě skrze Facebook, Twitter nebo Instagram.

O tom by mohla vyprávět herečka Faye Marsay, která v Game of Thrones ztvárnila ne zrovna milovanou Waif. Bohužel, někteří diváci si neuvědomují, že je rozdíl mezi reálnou osobou a postavou, kterou ztvárňuje a tak musela Faye čelit jejich útokům. A nejen to, snažili se zjistit věci z jejího soukromí (což se ale dalo čekat):

"Schytala jsem po Game of Thrones hromadu sr*ček, ale lidé byli také milí. Byli tu lidé, kteří se snažili zjistit, s kým jsem ve vztahu a podobně... Před třemi dny jsem odešla z Facebooku. Ale vrátím se tam, abych si to věřila a bude to jako ´k*rva, já už tam dál nejsem a díkybohu, že nejsem. Je to děsivé, sociální média mě děsí." 

S tím prostě někdo, kdo se objevuje v televizi nebo na stříbrném plátně, musí počítat. Na internetu je každý hrdina a spousta lidí s radostí "vpálkuje" druhým to, co by si v reálu nedovolila říct. A fandové se zase budou pokoušet zjistit detaily ze života dané celebrity. Taková je holt dnešní doba.

Ale nejsem si jistý, jestli je úplně nejlepší se od sociálních médií úplně odstřihnout. Co myslíte vy?

Zdroj: Digital Spy
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat