Kráska ze Hry o trůny má novou roli

Zahraje si ve spin-offu oblíbeného seriálu.

Fandové Game of Thrones velmi dobře znají herečku jménem Rose Leslie. Ta ve Hře o trůny ztvárnila postavu jménem Ygritte a díky ní její popularita výrazně vzrostla. Následně se tak objevila například ve fantasy filmu Poslední lovec čarodějnic (2015), ve kterém měl hlavní roli Vin Diesel.

Rose se ale v blízké budoucnosti vrátí na obrazovky, získala totiž roli ve chystaném spin-offu oblíbeného seriálu Dobrá manželka.

Herečka si zahraje postavu jménem Maia, což je kmotřenka Diane (Christine Baranski), která měla výrazný part v původním seriálu. Rose se bude v zatím nepojmenovaném seriálu objevovat pravidelně, nepůjde jen o "štěk".

"Jsme nadšení, že je s námi Rose na palubě. Potřebovali jsme mladou herečku, která obstojí po boku Christine Baranski a Cush Jumbo a Rose je perfektní. Je opravdová, je silná a zvládne zahrát komediální roli. Pokud bychom stvořili herečku od základu, nezvládli bychom to lépe," prohlásili výkonní producenti Robert a Michelle King.

Jak už bylo oznámeno, spin-off se bude odehrávat zhruba rok po konci Dobré manželky. Premiéru bude mít v únoru příštího roku s tím, že první díl bude k vidění na stanici CBS, ale pak bude nabízen skrze streamovací služby této televize.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat