Nový film Sindibád je v dobrých rukou. Postará se o něj režisér Hry o trůny

Začíná to vypadat zajímavě.

Legendární hrdina Sindibád je někdo, kdo se na obrazovkách i na stříbrném plátně objevuje docela často. A samozřejmě, v době, kdy se fandí různým remakům, restartům a kdoví čemu ještě, nepřekvapivě nějakou chytrou hlavičku ve filmovém studiu napadlo, že je vhodná chvíle se znovu vydat do exotického Sindibádova světa.

Dosud mě nový film nechával chladným, ale to jsem netušil, že se režie ujme Miguel Sapochnik. A to je velmi šikovný tvůrce. Na kontě má například krvavé sci-fi Repo Men (2010), ale především jde o režiséra Game of Thrones, který měl na starosti jedny z nejlepších dílů, včetně epické Bitvy bastardů.

Zřejmě se nedá očekávat, že Sindibád bude tak drsný jako Hra o trůny, ale s ohledem na jméno režiséra není od věci předpokládat, že nepůjde o pohádku pro školou povinné děti.

"Sindibád byl výjimečně komplexním a vzrušujícím návrhem, který nabídne mezinárodnímu publiku vizuálně lákavé zpracování a výrazné a unikátní role pro rozmanité obsazení různých postav. Tento projekt je součástí probíhajícího příslibu Studia 8 na blízkou spolupráci s filmaři na přetvoření žánrů." 

Tak zní vyjádření společnosti Studio 8, které na filmu spolupracuje. Pokud se budeme bavit o obsazení nebo datu premiéry, zatím nejsou žádné z těchto informacích známy.

Dali byste šanci novému dobrodružství dobrodruha Sindibáda?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat