Simpsonovi: Ukázka z 600. epizody. A tvůrce promluvil o návratu Franka Grimese

Čeká nás velkolepý díl.

Nestává se každý den, že by se nějaký seriál dočkal šesti sté epizody. Ale Simpsonovým se to povedlo. A tvůrci to samozřejmě chtějí oslavit ve velkém stylu. Blížící se 600. epizoda tak bude unikátní. Kromě toho, že nabídne netradiční gaučovou scénu (celý článek), dočkáme se návratu několika postav, které už jsme nějaký ten pátek neviděli.

Bude to například legendární protivník Homera Frank Grimes, který se naposledy objevil v 8. řadě. Bohužel, ve 27. speciálním čarodějnickém dílu, který je současně 600. epizodou, se ukáže pouze ve formě ducha. Ale nebude sám.

"Utvoří děsivou skvadru nepřátel Simpsonových, kteří se pokusí Simpsonovy zabít. Jestli si to kvůli tomuhle lidé nepustí, tak už vážně nevím, co víc můžeme říct," poznamenal výkonný producent Al Jean.

Tým bude tvořit čtveřice protivníků Simpsonových, kdy jedním z nich bude zmíněný Frank Grimes, dalším Levák Bob a identita zbývajících dvou zatím odhalena nebyla.

Ale nebudou jediní, kdo se pokusí Simpsonovy v novém dílu zavraždit. V jednom z příběhových segmentů se Lízina imaginární kamarádka Rachel rozhodne zabít její skutečné přátele. A očividně nejen je, ale i Homera. O tom svědčí nové video. Rachel namluví oblíbená komička Sarah Silverman.

Američtí diváci si budou moci 600. epizodu užít už tuto neděli.


Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat