Živí mrtví: Zajímavý rozhovor s jedním z tvůrců seriálu

 Co pěkného prozradil?

Negan (Jeffrey Dean Morgan) je sice drsňák, ale i on potřebuje poskoky. A jedním z těch nejvýraznějších je Dwight (Austin Amelio). Právě (ale nejen) o něm se rozpovídal jeden z tvůrců seriálu Scott M. Gimple pro server EW:

Už jsme si povídali o jedné z největších nových lokací - Kingdom, ale co nám můžete říct o pevnosti Saviors, která je známá také jako Sanctuary?

"Sanctuary je důležitá lokace pro to, aby se náš příběh posunul dál. Je to pořádně epická lokace. Je to jedna z oněch lokací, které vyžadovaly hromadu plánování a náš tým odvedl skvělou práci. Velkou část tvoří skutečné budovy a je to opravdu velký plac a jsou tu aspekty, které zahrnují Chodce a jsou opravdu rozsáhlé a je tam spousta struktur. Je to opravdu něco jiného a lidé uvidí to, co viděli v komiksu a mnoho dalšího." 

Očividně se mnoho pozornosti aktuálně soustředí na Negana, ale co Dwight? Z komiksu víme, o čem je to, na jeho obličeji. Dostaneme v seriálu také brzy vysvětlení? A co dalšího, co se týká Dwighta uvidíme v této řadě?

"Dwight se dočká v této řadě velkého příběhu, stejně jako v komiksu. Dwight je postavou, která se pokusila uprchnout Neganovi a teď je jedním z pobočníků, kterým nejvíce věří. To o této postavě vypovídá mnoho. A stal se jedním z pobočníků, kterým nejvíce věří, poté, co byl popálen jeho obličej. To z něj dělá velmi zajímavou postavu, velmi rozporuplnou postavu. 

Dwighta v této řadě uvidíme často. Je velmi důležitý pro celkový příběh a příběh Alexandrie a Sanctuary, příběh většího světa. Má jednu z více komplikovaných dějových linek. Poté, co se mu stalo, byste si pomysleli, že lidi, které by měl mít rád bude mít rád a lidi, které by měl nenávidět bude nenávidět, ale je to celé prohozené." 

Zbylo v něm alespoň něco dobrého?

"Je to s ním velmi komplikované. Byl idealistou a jeho idealismu bylo to, co vedlo k opravdu velké zahořklosti, kterou cítí, která ho pohání, aby dělal děsivé věci. Je to komplikované."

Sedmá řada The Walking Dead začne 23. října.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat