Gilmorova děvčata: Logan, Dean nebo Jess, kdo je favoritem představitelky Lorelai?

 Do kterého týmu by se přidala Lauren Graham?

Tvůrkyně seriálu Gilmore Girls Amy Sherman-Palladino  se sice nedávno vyjádřila v tom smyslu, že není úplně nadšená, když se ve spojení s Rory (Alexis Bledel) řeší hlavně její partneři. Ale očividně jde o téma, které je hodně vděčné.

SOUVISEJÍCÍ: PŘESTAŇTE TOLIK ŘEŠIT, S KÝM CHODÍ RORY, VZKAZUJE TVŮRKYNĚ

Rozpovídala se o něm i představitelka Lorelai Lauren Graham. Ta dostala otázku, který z bývalých partnerů Rory je jejím favoritem:

"Samozřejmě, že by lidé chtěli vědět, s kým skončí, protože v tomhle seriálu jsou romantické elementy. Ale co bylo na Rory vždy odlišné je to, že to není její hnací motor. Je to kariérní žena. Co miluji na všech těchto klucích je, jak jiní jsou - není to to, čím si všichni procházíme, než se usadíme? Nezjišťujeme svým způsobem to, s jakou verzí sama sebe chceme žít? Myslím, že to je něco velmi skutečného, pro někoho, kdo je třicátníkem." 

Velmi diplomatická odpověď, ze které jsme se vlastně nedozvěděli skoro nic. V nových dílech Gilmorek nazvaných Gilmore Girls: A Year in the Life uvidíme všechny tři nejvýraznější partnery Rory a to Jesse (Milo Ventimiglia), Logana (Matt Czuchry) i Deana (Jared Padalecki).

Tak schválně, jestli se dá Rory znovu dohromady s někým z nich nebo na ni čeká úplně někdo jiný.

Který kluk Rory byl vaším favoritem?

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat