Hra o trůny: Další seriál ze Západozemí? Nebo snad film Game of Thrones? Co na to šéf HBO?

Jak to vypadá s prequelem ke Hře o trůny?

Není žádným tajemstvím, že už nás čekají jen dvě (a navíc zkrácené) série Game of Thrones. A přestože se HBO vytasilo s dalším potenciálním hitem a to sci-fi Westworld (které bylo navíc aktuálně obnoveno pro druhou řadu), je logické, že stanice dál pokukuje po možnostech, jak strávit víc času v Západozemí. Už nějakou dobu se tak spekuluje o seriálu, který by se odehrával před událostmi ve Hře o trůny.

To, že se o tom uvažuje, potvrdil i programový ředitel HBO Casey Bloys:

"Prozradím to, že stále probíhají předběžné rozhovory. Jsou tu určité oblasti, které prozkoumáváme, ale na žádnou neukážu a neřeknu, ´Tohle je to, co uděláme."

Pokud jde o duchovní otce Hry o trůny D.B. Weisse a Davida Benioffa, ti se nechali slyšet, že se na případné nové sérii pravděpodobně podílet nebudou. Naopak, autor knižní předlohy George R.R. Martin dal vědět, že by proti prequelu rozhodně nebyl. A co se týče HBO, jeho zástupci už delší dobu prohlašují, že pokud jde o ně, s Game of Thrones by rádi pokračovali, takže nový seriál by jim jistě nebyl proti srsti.

Bloys také dostal otázku, zda stále platí, že bude mít finální osmá řada jen šest dílů?

"Vezmu všechno, co jen můžeme dostat." 

Nakonec se ještě Casey vyjádřil k tomu, zda existuje možnost, že budou závěrečné epizody Game of Thrones promítány v kinech jako celovečerní film, za což se v minulosti přimlouvat i George R.R. Martin:

"Chci všechno, co můžu pro HBO získat, řeknu jen tohle."

Vyznívá to tak, že plnou kontrolu nad osudem seriálu mají David Benioff a D.B. Weiss a je na nich, zda se pro něco takového rozhodnou.

Stáli byste o další seriál? A co celovečerní film?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat