Tvůrce knižní předlohy k seriálu Hra o trůny se tvrdě pustil do Donalda Trumpa

 Co George R.R. Martin prohlásil?

Celebrity jsou také lidé a tak je jasné, že mají svůj názor i na politiku. Ale zatímco "obyčejní" lidé ji řeší mezi kamarády v hospodě, případně v internetových diskusích a málokdo jejich názorům věnuje větší pozornost, pokud se vyjádří známá osobnost, není ničím výjimečným, že se to hodně rychle rozkřikne.

Speciálně to platí pro USA, kde se celebrity baví o politice velmi často. A teď ještě mnohem víc než obvykle. Blíží se totiž prezidentské volby. Byli jsme tak svědky toho, že se různé zpěvačky a zpěváci, herečky a herci a další "profláknuté"obličeje vyjadřovali k jednotlivým kandidátům.

Pár slov si neodpustil ani autor knižní předlohy k seriálu Game of Thrones George R.R. Martin. A rozhodně si nebral servítky, když na adresu Donalda Trumpa prohlásil:

"Za dobu mého života tu nikdy nebyl prezidentský kandidát, který by se hodil méně na to, aby vedl tento národ."

Martinovi se vůbec nelíbí útočný styl kampaně, který Trump a jeho štáb zvolili:

"Hillary neopotřebuje využívat podobné otřepané útočné reklamy, které používá Trump. Jí stačí pouze to, aby ho prezentovala takového jaký je a nechala jeho vlastní slova, aby ho odsoudila. A to také dělají. Nemusíte mít rádi Hillary. Nemusíte poslouchat, co prohlašuje Hillary o Trumpovi nebo, co o Trumpovi říkám já. Stačí, abyste poslouchali Trumpa. Pokud to zvládnete a stále budete zvažovat, že pro něj budete volit... no..."

Zbytek už si musíte domyslet, ale není těžké uhodnout, co tím Martin myslel.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat