Jak je to se smrtí v komiksových seriálech od Marvelu?

Prozradil představitel Daredevila.

Komiksové seriály, které jsou výsledkem spolupráce dvou gigantů a to Netflixu a Marvelu, slaví velké úspěchy. Zaslouženě, zatím všechny, které vyšly, byly vynikající. A to také zásluhou zajímavých postav, kterých v jednotlivých sériích nebylo málo. Ale jak to tak bývá, ne všechny vydrží naživu.

Právě o tomto tématu, se rozpovídal představitel Daredevila Charlie Cox:

"Vím, že v případě seriálu se nesnaží převzít dějové linky, které už byly napsány. Chceme stát na vlastních nohou. Jeden z důvodů, proč zabili Bena Ulricha, což pro mě byl opravdu skvělý šok, ale důvod proč to udělali, bylo to, že lidé, kteří milují seriál jsou skvělými fanoušky a četli komiks a my jsme potřebovali, aby věděli, vše není dané a drama ovlivní i je. Nevíte, co se stane. Když jsme zabili Bena Ulricha, co to znamená? Můžeme udělat cokoliv."

Jinak řečeno to, že někdo zemřel v komiksu nebo, že je tam naopak naživu, neznamená, že to samé ho čeká i v seriálové podobě. Což je podle mého dobrý krok. Díky tomu nevymizí napětí a divák je držen v nejistotě, protože neví, kdo to zvládne do další řady.

Chtěli byste, aby se seriálové verze komiksů více držely předlohy nebo preferujete, když jdou vlastní cestou?

Zdroj: ScreenGeek
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat