Komiksové střípky: Fotka "emzáků" z crossoveru Flash/Arrow/Legendy/Supergirl. A komu z Arrowa vyhrožují smrtí?

Plus informace o chystaném komiksovém seriálu Inhumans.

Komiksoví milovníci jistě vědí, že stanice The CW chystá hodně ale hodně velkou událost v podobě crossoveru seriálů The Flash, Arrow, Supergirl a Legends of Tomorrow. A spojení takového množství superhrdinů si vyžádalo i zajímavé záporáky. 

Těmi bude mimozemská rasa, která je známá jako Dominators. A jak budou tihle "emzáci" vypadat? Podle uvolněné fotografie to žádní velcí fešáci nejsou.

Samozřejmě, že pro účely seriálu byli Dominators oproti komiksové verzi upraveni, ale nemůžu říct, že by se mi nelíbilo, co s nimi tvůrci provedli? Co na ně říkáte vy?

Crossover odstartuje 28. listopadu a to epizodou seriálu Supergirl.

Toto datum má v kalendáři výrazně označena asi hromada lidí, komiksové seriály televize The CW mají hodně oddané fanoušky. A někdy až moc. To zjistil herec Tyler Ritter, který v Arrowovi ztvárňuje přítele Felicity (Emily Bett Rickards) Billyho Malone:

"Jsou velmi zapálení. Hodně jsem toho od nich slyšel. Dělám si spoustu ´přátel" online, kteří mi posílají výhrůžky smrtí."

Prý to není míněno úplně vážně, ale i tak mě upřímně řečeno překvapuje, že lidem chybí Olicity. Mně přišel jejich vztah spíše otravný. Co vám?

Inhumans budou. A docela brzy

Zatím jsme se bavili o seriálech na motivy komiksů od DC, ale i konkurence v podobě Marvelu má, co nabídnout. 

Možná už jste zaslechli, že se chystá film Inhumans. Ale produkce se nehrnula kupředu zrovna bleskovým tempem. Je tak překvapení, že Inhumans uvidíme už příští rok. Jenže ne ve filmové podobě, ale jako televizní seriál. 

Zatím není k dispozici velké množství informací, ale ví se, že se v současné chvíli plánuje osm epizod, premiéra by se měla odehrát v září roku 2017 a projekt prozkoumá "dosud neviděné epické dobrodružství Black Bolta a královské rodiny". 

Asi víte, že Inhumans jsou nedílnou součástí seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., ale jak se zdá, tak nová série se zaměří trošku jiným směrem a to na královskou rodinu Inhumans, která hraje primární roli i v komiksové verzi.

Překvapivě ale Inhumans uvidíme i na stříbrném plátně, protože je v plánu, že v létě 2017 poběží první dvě epizody v kinech IMAX a poté se seriál přesune na stanici ABC. A jelikož Agenti a Inhumans tím pádem poběží na stejné televizi (pokud tedy nebudou Agenti zrušeni, což je s ohledem na klesající sledovanost možné), existuje tu šance na crossover

Zdroj: Screener
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat