Komiksové střípky: Proč dvě herečky nechtějí Bullseye v seriálu Daredevil? A jak dlouho poběží Arrow?

Něco od Marvelu a něco od DC Comics. POZOR, SPOILERY!!!

Za sebou máme zatím jen dvě řady seriálu Daredevil, ale už se v něm stačilo objevit několik ikonických postav z komiksu. Kromě jiných i skvostný záporák Kingpin (Vincent D'Onofrio). Ale další legendární protivník Daredevila (Charlie Cox) nám stále chybí. Jistě, že řeč je o Bullseyeovi. A pokud jde o Charlieho, ten by tohoto irského zloducha viděl v seriálu velmi rád. Ovšem, jeho dvě kolegyně by naopak příliš šťastné nebyly:

"Není to žádným tajemstvím, prohlásil jsem to už předtím a dostanu se do potíží pokaždé, když to řeknu, byl bych rád, kdyby se Bullseye v určitém bodě objevil. Myslím, že je to opravdu zajímavá příležitost. Deborah Ann Woll ale pochopitelně nechce, aby se Bullseye ukázal a to z očividných důvodů. Elodie Yung, která hraje Elektru, také nechce, aby se Bullseye objevil." 

Pokud znáte komiksovou předlohu, víte, jaké jsou ony očividné důvody. Bullseye zabil Karen Page. A není tak divu, že by ho její představitelka Deborah Ann Woll nepřivítala s otevřenou náručí.

A stejný důvod má zřejmě i Elodie Yung, protože také Elektra skončila rukou stejného muže. Ovšem, těžko očekávat, že by v seriálu došlo k tomu samému, protože už jednou zabita byla (přestože se zdá, že ne na dlouho).

Když už jsme u komiksových postav s ostřížím zrakem, tak Stephen Amell, představitel Green Arrowa, promluvil o tom, jak dlouho bude pokračovat seriál Arrow. I když nepřekvapivě neuvedl žádné konkrétní číslo:

SOUVISEJÍCÍ: ZEMŘE NA KONCI ARROWA OLIVER?

"Opravdu věřím, že tahle řada je pro nás tak trochu hozenou rukavicí, kdy buďto budeme dělat, co děláme a budeme to dělat dobře nebo je to náš poslední rok. Pokud najdeme magickou formuli - což není magie, ale je to prostě jen tvrdá práce a využití našich silných stránek - pak může seriál pokračovat velmi dlouhou dobu."

A dobrou zprávou je, že pátá řada je zatím velmi povedená (speciálně pak ve srovnání s bolestně nezábavnou čtvrtou).

Zdá se tedy, že tvůrci onu magickou formuli našli. Tak snad jim to vydrží.

Stáli byste o Bullseye? A líbí se vám pátá série Arrowa?

Zdroj: Screen Geek, EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat