Komiksové střípky: V Supergirl uvidíme legendárního protivníka Supermana. A blíží se hodně zajímavá epizoda Flashe

Máme se na co těšit.

Je běžné, že se v komiksových seriálech objevuje hromada různých záporáků. Někteří jsou vytvořeni pro seriál, jiní mají předlohu v kreslených románech. A právě do druhé skupiny patří padouch, se kterým bude muset poměřit síly Supergirl (Melissa Benoist).

Popis epizody, kterou uvidíme 21. listopadu, dává vědět, na kterého veleznámého protivníka Supermana se můžeme těšit:

"Zatímco se Guardian (Mehcad Brooks) pokouší očistit své jméno poté, co byl obviněn z vraždy, kterou spáchal další samozvaný bojovník proti zločinu, Supergirl (Melissa Benoist) míří na sólovou misi na záchranu Mol-Ela (Chris Wood), který byl zajat v CADMUSu. Během pokusu o osvobození Mol-Ela se Supergirl střetne tváří tvář s Cyborg Supermanem."

A je to venku, uvidíme Cyborg Supermana. Nejde o vysloveně klasickou komiksovou postavu, poprvé se představila až na začátku devadesátých let minulého století, ale i za poměrně krátký čas své existence se Cyborg Supermanovi podařilo získat velmi slušnou popularitu, takže je jasné, že jeho účast v Supergirl mnohé diváky potěší.

U seriálů od DC ještě zůstaneme. Konkrétně se pobavíme o Flashovi. Asi není třeba připomínat, že v minulé řadě jednu z epizod režíroval Kevin Smith a daný díl měl velmi dobré ohlasy, takže bylo následně oznámeno, že Kevin Smith dohlédne i na epizodu ze třetí série.

Tu uvidíme už 22. listopadu a ponese název Killer Frost. Je tedy jasné, kolem čeho (respektive koho) se bude točit. A pokud stojíte o detaily, tak byl uvolněn popis:

"Caitlin (Danielle Panabaker) použije své schopnosti, aby zachránila Barryho (Grant Gustin), ale jak předpověděla její matka, vynaložené úsilí uvolní její vnitřní Killer Frost. Killer Frost začne řádit, když se pokusí najít Dr. Alchemyho a unese Juliana (Tom Felton) a pustí se do souboje s Flashem a Vibem (Carlos Valdes). Mezitím vedou Joe (Jesse L. Martin) a H.R. (Tom Cavanagh) vážný rozhovor."

Ruku nahoru, kdo se těší na řádící Killer Frost (já určitě)?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat