Podporovatelé Trumpa slovně napadli herce ze seriálu Silicon Valley

Proč?

Jestliže sledujete zprávy, nemohlo vám uniknout, že v USA je to aktuálně docela divoké. Důvodem je vítězství Donalda Trumpa v prezidentských volbách. Z toho má někdo radost, ale jiní ne a jedním z těch nespokojených je i herec z velmi zábavného sitcomu Silicon Valley Kumail Nanjiani.

Kumail Nanjiani (vlevo) a Thomas Middleditch  (zdroj: Indiewire)
Ten se přiznal k tomu, že během pátečního večera byl společně se svým kolegou ze seriálu Thomasem Middleditchem slovně napaden fanoušky Trumpa.

Na Twitteru Kumail popsal situaci, kdy byli s Thomasem posedět v baru v Silver Lake, kde je oslovili dva muži, kteří nejdříve pochválili jejich práci, ale následně stočili diskusi k politickým tématům. Konkrétně se snažili Thomase a Kumaila přesvědčit, že Trump je správným vítězem.

Kumail pak muže upozornil, že se nechce bavit o politice a za "odměnu" byli s Thomasem označeni za "cucks" (dalo by se to přeložit jako paroháči nebo podpantofláci), kdy to jeden z následovníků Trumpa začal vyřvávat na celý bar.

Kumail situaci pro server Variety popsal následovně:

"Začal se ke mně blížit. Thomas mu položil ruku na hrudník, aby ho zastavil. ´Nesahej na mě. Chceš jít ven?´ V tuhle chvíli se objevil vyhazovač, chytil je a vykopl je ven. Barman byl skvělý a omluvil se. Já s Thomasem jsme byli šokovaní."

Výsledkem bylo to, že muže vyvedla ochranka.

Upřímně řečeno jsem zvědavý, jak se bude situace v USA dál vyvíjet, protože to nevypadá, že by jméno Donald Trump bylo něčím, co spojí poněkud roztříštěnou společnost.

Zdroj úvodní fotografie: National Review
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat