Simpsonovi: Žlutá rodinka přepisuje historii, byla schválena 30. řada

Simpsonovi s námi budou ještě nějaký ten pátek.

Je pravda, že sledovanost animovaného seriálu The Simpsons už není to, co bývala. A něco podobného někteří lidé prohlašují i o jeho kvalitě. Ale stejně tak je faktem, že má seriál ještě dostatek fanoušků, aby ho stanice FOX držela na obrazovkách.

A také to má v plánu. Aktuálně totiž bylo potvrzeno, že se Simpsonovi dočkají 29., ale také 30. řady. Díky tomu se stanou nejdéle vysílaným seriálem všech dob. Ve třicáté řadě se totiž počet epizod dostane k číslu 669, čímž bude překonán rekord, který dosud držel westernový seriál Gunsmoke (vzniklo 635 dílů).

"Je to další rekord určující moment této opravdu zlomové série. Simpsonovi znamenají mnoho pro stanici, studio a každého ve Foxu a pokračující kulturní dopad seriálu po celém světě je odkazem, který kombinuje brilantnost Matta, Jima a Ala (Matt Groening, James L. Brooks a Al Jean, tvůrci seriálu, pozn. redakce). Gratulujeme všem, kteří pracují na této zlomové sérii - od dabérů a producentů přes scenáristy a produkční tým - jste jednou z nejlepších kolekcí kreativních talentů v historii tohoto média. A pro miliony fanoušků po celém světě, děkujeme, že se všechny ty roky díváte. Jsme šťastní, že vám můžeme oznámit, že se toho chystá mnohem víc," prohlásili šéfové Foxu Dana Walden a Gary Newman.

A je pravda, že mají být na co hrdí. Za 26 let existence seriál vyhrál 32 cen Emmy a nespočet dalších ocenění a v roce 2012 byl dokonce nominován na Oscara (za nejlepší krátký animovaný film).

Aktuálně běží 28. řada a nedávno byla odvysílána jubilejní 600. epizoda, která přilákala k obrazovkám 7,44 milionů diváků.

Baví vás stále Simpsonovi nebo už jsou hodně vyčpělí?

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat