South Park: Historický moment, v seriálu zaznělo FUCK bez vypípnutí

Přepište učebnice dějepisu.

V amerických televizích se sice vraždí, znásilňuje a provádí další podobné šokující věci, ale pokud jde o výraz FUCK, tak se tvůrci drží hodně zkrátka. Jde o slovo, které jen tak neuslyšíte. A to dokonce ani v tak vulgárním seriálu jakým South Park bezesporu je.

Ovšem, to se teď změnilo, protože poprvé v historii seriálu jsme v něm mohli slyšet FUCK na plná ústa, aniž by byl tenhle vulgarismus vypípnut.

Respektive, FUCK poprvé zaznělo během premiérového vysílání. V případě repríz v pozdějších hodinách je běžně slyšet a stejně tak, pokud si někdo South Park pustí skrze streamovací služby.

V novém dílu nazvaném Oh, Jeez pronesl FUCK na plná ústa pan Garrison a podle stanice Comedy Central je to poprvé za 20 let existence seriálu, kdy nedošlo k cenzurování v případě premiéry.

Jen pro informaci, epizoda se měla původně jmenovat The Very First Gentleman a v centru dění měl být Bill Clinton, ale jelikož ve volbách překvapivě nezvítězila jeho manželka Hillary, tak tvůrci daný díl "překopali". Bill Clinton se v něm ale stejně objevil.

Myslíte, že je vhodné cenzurovat slovo FUCK nebo vám to přijde zbytečné?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat