Téma: 5 nejlepších halloweenských kostýmu celebrit 2016

Které hvězdy se blýskly během halloweenských večírků?

Zatímco u nás slavíme skromnější a méně kýčovité Dušičky, v USA je Halloween mnohem pompéznější událostí, kterou drtivá většina lidí využije k tomu, aby se oblékla do méně či více nápaditého kostýmu.

Není žádným překvapením, že si celebrity, které jsou neustále na očích, dávají hodně záležet na tom, aby přišly s něčím propracovaným nebo neokoukaným.

Tady je pětice hvězd, které tento rok zabodovaly.

Colton Haynes jako Miss Piggy
Zdroj: Colton Haynes/Instagram

Bývalá model a herec známý za seriálů Arrow nebo Teen Wolf je proslulý tím, že si dává na kostýmech hodně záležet. A platí to i pro letošní rok, kdy se z něj stala Miss Piggy z Muppetů. Nevypadá to sice moc pohodlně, ale na party s tím určitě zabodoval.


Heidi Klum jako Heidi Klum a Heidi Klum a Heidi Klum...
Zdroj: ETonline


Stejně jako Colton, i topmodelka Heidi Klum přichází každý rok s něčím unikátním. A nezklamala ani tentokrát. Svátek zesnulých vyrazila oslavit v doprovody svých "klonů".


Zdroj: JB Lacroix/WireImage

Děti celebrit to mají těžké (tedy, pokud pomineme život v luxusu), protože jsou neustále obviňovány z toho, že jsou úspěšné hlavně a především díky rodičům. Ale model a herec Scott Eastwood si s tím zřejmě hlavu neláme a dokonce si z toho udělal legraci, když se na Halloween přestrojil za svého otce Clinta Eastwooda, respektive za postavu, kterou ztvárnil ve filmu Hodný, zlý a ošklivý (1966).

Taylor Lautner jako Ryan Lochte
Zdroj: SMXRF/Star Max/GC Images
Z velkého oblíbence Američanů plavce Ryana Lochteho se poté, co se lhal o aféře na olympiádě v Riu (celá článek), stala ne zrovna populární osoba. A objevilo se dost lidí, kteří se rozhodli trošku provokovat a přestrojit se právě za Ryana. Mezi nimi byl i herec z Twilight ságy Taylor Lautner. Kostým možná není extra propracovaný, ale vtipný ano.

Katy Perry jako Hillary Clinton


 Na kostýmu si dala hodně záležet Katy Perry (a její tým). Oblíbená zpěvačka bez peskování nechala maskéry pracovat dlouhé hodiny, aby z ní udělali prezidentskou kandidátku Hillary Clinton. Podoba není úplně ideální, ale pořád je to originálnější, než se obléknout za sexy sestřičku nebo svůdnou kočku.

Který kostým se vám líbí nejvíc?
Zdroj úvodního obrázku: Evan Agostini/Invision/AP
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat