Živí mrtví: Co má Daryl v plánu? A jedl jeho představitel opravdu psí žrádlo?

Norman Reedus se podělil o pár zajímavých informací. POZOR, SPOILERY!!!

Pokud už jste viděli novou epizodu The Walking Dead (recenze), víte, že v ní Daryl (Norman Reedus) dostal pořádně zabrat. Negan (Jeffrey Dean Morgan) chce drsného "vidláka" dostat na svou stranu a tak se ho snaží zlomit. 

O tom, co se odehrálo v aktuálním dílu se rozpovídal Norman Reedus pro server THR:

Musel jsi v téhle epizodě sníst spoustu sandwichů s psím žrádlem. Vypadaly nechutně. Byly skutečné?

"Byla to šunka z plechovky nebo něco takové a bylo v tom namletého i něco jiného a nechybělo hodně tvrdé pečivo. Dokážu si představit, že tak nějak chutná psí žrádlo. Ten sandwich... bylo to pěkně nechutný." 

Jako lahůdka to opravdu nevypadalo, ale lepší něco takového, než Pedigree Pal, ne?

Další otázka mířila na to, co má vlastně Daryl v plánu.

Daryl odmítl všechny tři možnosti, které mu Negan nabídl. Má nějaký dlouhodobý plán? Kterým směrem se vydá?

"Ne. Představuji si, že potom se vrátí zpátky do cely a bude jíst sandwiche s psím žrádlem a bude se upínat k jediné věci, která mu zbyla a to jeho vlastní cti. Jeho čest je založena na lidech, které miluje a kteří mu dali respekt k sobě samému, který nikdy předtím neměl. V hrudi má naději, že tyhle lidi znovu uvidí a upíná se k této jediné věci, kterou má. Nebylo to ´S*ru na tebe Negane. Moje jméno je Daryl.´ Bylo to spíše ´To je poslední věc, která mi zbyla a ty ji nemůžeš mít.´ To je to, co to bylo. Darylovi zbyla poslední věc a to je jeho čest, jeho slovo a jeho jméno a to nedá Neganovi. Před šesti lety by to možná udělal. Ale to, co pro něj znamená Glenn a co pro něj znamená skupina, to je to jediné, co mu zbylo, ztratil vše kromě nich. A to mu nemůžete sebrat. Je to mnohem lepší než ´S*ru na tebe, Negane." 

Tak schválně, jak bude reagovat Negan na to, že se Daryl nehodlá vzdát. 

Vydrží Daryl nátlak Saviors a Negana nebo se zlomí?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat