Živí mrtví: Daryl je na tom špatně. Hodně špatně, prozradil tvůrce

Chudák kluk. POZOR, SPOILERY!!!

V první epizodě sedmé řady The Walking Dead (recenze) se stalo několik zlomových událostí. Kromě toho, že dvě postavy skončily s hlavou na padrť, Neganovi poskoci také odvezli Daryla (Norman Reedus) neznámo kam.

Daryl totiž zaujal Negana (Jeffrey Dean Morgana) tím, že se mu postavil a Negan s ním má plány (celý článek). Ovšem, Darylův vzdor byl také něčím, co přispělo ke smrti jedné z postav a je jasné, že to bude mít dopad na Darylovu psychiku. To ostatně potvrdil režisér dané epizody Gregory Nicotero pro server EW:

Postavil se Neganovi, aby ochránil Rositu a všichni víme, co toho bylo výsledkem. Dokážu si představit, že se za to bude vinit:

"Ano, nedá se to nějak obejít. V téhle epizodě byl záběr na Daryla, který se na něj zmateně dívá a je v naprostém šoku a jeho obličej je zmučeny a my víme, jaký Daryl je. Daryl je chlapík, který by schytal kulku za každého. Důvod, proč vyskočil z řady bylo to, že Negan šikanoval Rositu. Způsob, kterým stál před ní, křičel na ni a vrazil ji zkrvavenou basebalovou pálku do obličeje, to prostě nezvládl. Nehodlal nechat Negana, aby mu to prošlo, ať už by to udělal komukoliv. Myslím, že by raději byl obětí on sám, než aby viděl, jak se jí stane někdo jiný." 

A co to znamená, pokud se budeme bavit o tom, jak se bude vyvíjet jeho psychika?

"Je na tom špatně. Je na tom opravdu hodně špatně."

SOUVISEJÍCÍ: DARYL SE UKÁZAL V AKTUÁLNÍ EPIZODĚ NAHÝ. ALE SEXY TO NEBYLO

Ne, že by se tomu mohl někdo divit. V poslední době přišel o několik lidí, kteří mu byli blízcí. Jedna postava byla dokonce zabit jeho kuší a druhá poté, co "ubalil" pěstí Neganovi. Je logické , že to s ním zamává.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat