Ztraceni: Jeden z herců vysvětluje konec seriálu

Představitel Bena Linuse promluvil o finále Lost.

Přestože seriál Lost je kultovní záležitostí, jde o jeden z oněch případů, kdy diváci nebyli (mírně řečeno) úplně spokojeni se závěrem. Finále Ztracených podle některých nezvládlo úplně ideálně zodpovědět všechny otázky. Mnozí tak byli zmatení z toho, co měl konec znamenat. Po letech se rozhodl přijít s vysvětlením jeden z herců Michael Emerson (Ben Linus):

"Jednou věcí, kterou jsem si v případě seriálu jistý je, že vše, co jste viděli odehrát se na ostrově, se skutečně stalo. Nazvěme to prvních pět řad. Vše z toho bylo skutečné. Závěr byl zasazen hodně daleko do budoucnosti; roky, staletí, milénia uplynula. Jsme všichni v takzvané anti-chamber od nynějška na věky, jestli chcete. Všechny postavy ze seriálu tam přišly, aby oslavily konec života a projdou do šťastného posmrtného života. Je to jako ve hře od Shakespeara, všichni jsou po dvou. Jsou to páry. Je to proto, alespoň myslím, že podle pravidel Ztracených můžete do ´nebe´, pokud to tak chcete nazývat, projít jen s někým, kdo je vaším opakem a spasitelem. Někým, kdo vás bude bezvýhradně milovat. Všichni to měli, myslím, tedy až na Benjamina Linuse. To je to, proč nemohl jít. To je důvod, proč musel počkat. Musel najít svůj protiklad."

Několik hvězd ze seriálu se po rozloučení seriálu pokusilo vysvětlit jeho konec a každý měl svou vlastní teorii. Stejně jako Michael Emerson. Která je ta "správná", to těžko říct.

Jak jste spokojeni s koncem Lost?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat