5 nejstahovanějších filmů roku 2016 na Google Play. Marvel to natřel DC

Kdo bodoval v tomto roce nejvíce?

Za pár týdnů je tu konec roku a tím pádem se nevyhneme hromadě různých žebříčků. Se svým přišla i služba Google Play, která oznámila, jaké filmy si její uživatelé stahovali nejčastěji. 


Přiznejme si to na rovinu, tenhle komiksový biják není úplně to, co si fandové Batmana a Supermana představovali, ale určitě nebyl vysloveně špatný. A i kdyby ano, tak si spousta lidí stejně nenechá ujít střetnutí těchto dvou ikonických postav.


Někdo označuje sedmou epizodu za "vykradený" Návrat Jediho a není to zase tak daleko od pravdy. Ale to nemění nic na faktu, že se milovníci světelných mečů rádi vrátili do daleké předaleké galaxie a to i s pomocí Google Play.


V elitní pětce nechybí ani animáč a to jeden, který je plný zvířat. Přiznám se, že bych původně netipoval, že se zrovna ze Zootropilis stane takový hit, ale diváci se očividně do veselé podívané plné roztomilosti zamilovali. 


Pokud jde o Google Play, tak DC Comics dostalo od Marvelu na pr... na holou, protože první dvě místa obsadily filmy, které se právě u Marvelu inspirovaly. Stříbrnou příčkou se chlubí třetí Captain America, kterému se často přezdívá Avengers 2.5.


Fanfáry. První místo patří ráznému Deadpoolovi, který se po letech snahy dostal do kin v takové formě, jakou si fanoušci přáli. Asi se shodneme na tom, že šlo o jeden z nejzábavnějších (nejen) komiksových filmů poslední doby.

Zítra se podíváme na pět nejstahovanějších seriálů.

Překvapil vás žebříček?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat