5 seriálů, které by mohly být brzy zrušeny

Kdopak je v ohrožení?

Blíží se zimní pauza, během které nebudeme vídat naše oblíbené seriály a to je doba, kdy zástupci televizních stanicích pečlivě hodnotí sledovanost jednotlivých sérií a přemýšlejí o tom, které obnoví a které naopak dostanou stopku. Těchto pět seriálů by mohlo spadat do druhé skupiny.

Scream Queens (FOX)

Vlastně jsem překvapen, že se seriál od tvůrců American Horror Story dočkal druhé řady. Je sice zábavný a staví hororová klišé na hlavu, ale je zřejmě příliš ujetý na to, aby ho američtí diváci ocenili. Už sledovanost první série tak byla poměrně slabá a druhá je na tom ještě hůře. Například zatím poslední osmou epizodu si pustilo jen 1,21 milionů diváků. A to je hodně málo.

Blindspot (NBC)

Zajímavý thrillerový projekt sice odstartoval dobře, první epizodu si pustilo 10,61 milionů lidí, jenže pak začala sledovanost klesat. A ne mírně, jak je běžné u většiny sérií, ale výrazně. Druhou řadu si tak pouští něco mezi 5 - 6 miliony lidí a to není asi výsledek, který by NBC dělal radost.

Quantico (ABC)

První řada Quantica byla možná trochu přepálenou, ale zábavnou a sexy špionážní podívanou. Druhá už docela vaří z vody a tak mě vůbec nešokuje, že lidé rychle ztrácejí zájem. Když si srovnáme premiérový díl a aktuální osmou epizodu druhé série, tak rozdíl v počtu diváků je téměř pět milionů a to není zanedbatelné číslo. Sice se proslýchá, že se ABC snaží udržet seriál na obrazovkách zuby nehty, ale pokud bude sledovanost dál klesat, tak nad ním možná zlomí hůl.

The Odd Couple (CBS)

Na stanici CBS je králem komediálního žánru Teorie velkého třesku, ale televize nabízí i jiné sitcomy. Třeba The Odd Couple. Aktuálně běží jeho třetí řada a v jejím případě bylo oznámeno, že bude mít 13 epizod a stanice neobjedná dodatečné díly. To obvykle není dobré znamení a ve spojení s výrazně klesající sledovaností to příliš optimismu nevyvolává.

Agents of S.H.I.E.L.D. (ABC)

Přesun na desátou hodinu večerní Agentům rozhodně nepomohl. A je to škoda, protože jde o velmi kvalitní komiksovou podívanou, která zraje jako víno. Nová série si také s ohledem na vysílací hodinu mohla dovolit přitvrdit a prospělo jí to. Přes všechny klady ale zájem upadá. Škoda, velká škoda.

U kterého seriálu by vás nejvíc mrzelo zrušení?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat