A je to tady, šílená Harley Quinn dostane vlastní film

A uvidíme v něm i další nebezpečné komiksové dámy.

Ve filmu Suicide Squad (2016) se pohybovalo několik zajímavých postav, ale asi se mnou budete souhlasit, když prohlásím, že jednou z nejvýraznějších (a také nejchválenějších) byla Harley Quinn v podání Margot Robbie.

A jelikož Sebevražedný oddíl sice neoslnil recenzenty, ale vydělal pořádnou sumičku (cca 756 milionů dolarů), není překvapením, že se právě Harley dočká sólového filmu. Tedy, ne tak úplně, půjde o projekt nazvaný Gotham City Sirens a v centru dění budou výrazné ženské postavy z batmanovského universa.

Původně se spekulovalo o tom, že film ponese název Birds of Prey, což je jméno komiksové série s ženskými postavami od DC Comics, ale jak vidíte, nakonec tomu bude jinak.

A částečně se změní i námět, protože ústředními charaktery sice budou ženy, ale jen a pouze záporačky, stejně jako v případě stejnojmenné komiksové série, která poslouží jako inspirace.

V ní kromě Harley Quinn vystupuje Catwoman a Poison Ivy, ale pokud jde o film, tak potvrzena zatím byla pouze první zmíněná, klidně se může stát, že další členky týmu budou jiné než v kreslené podobě (což by mě zklamalo, Catwoman i Poison Ivy jsou zajímavé záporačky).

Film dostal na starost David Ayer (stejně jako Suicide Squad) a scénář zajistí Geneva Robertson-Dworet (pracuje například na nové Tomb Raiderovi).

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo, ale proslýchá se, že Warner Bros. chce film dostat na plátna, co nejdříve.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat